Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)4.5g4.9kcal1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g6.1g20kcal1g3.8g0.1g0.4g
Arkirae (Valio), annos 100g2.4g1.7kcal0.3g0.1g0g0g
Ketsuppi 0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)2.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g63kcal5.4g8.4g0.6g0.8g
Valittu annoskoko20g32kcal2.7g4.2g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.4g2.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g160kcal13.6g21.2g1.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441