Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g4.9g3.2kcal0.5g0.2g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g7.8g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.2g3.9kcal0g1g0g0g
Kerma, ruoka 15% Flora2g2.9kcal0g0.1g0.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Rusina 1.2g3.4kcal0g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g45kcal1.4g7g1g0.4g
Valittu annoskoko20g22kcal0.7g3.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.4g1.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g112kcal3.5g17.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313