Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 11g6.9kcal0.3g0.5g0.4g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g1.4g4.5kcal0.2g0.9g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai2.8g10kcal0.3g2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.6g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g82kcal2.2g6.8g5.2g0.6g
Valittu annoskoko20g41kcal1.1g3.4g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.6g1.7g1.3g0.2g
Arvot/100g100g207kcal5.5g17.1g13.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197