Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Herkkusieni 3.4g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g7.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.6g0.6kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g37kcal2.8g1.8g2g0.4g
Valittu annoskoko20g19kcal1.4g0.9g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.7g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g94kcal7g4.5g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358726