TC Harira

1) Kuullota lehtiselleriä, sipulia, persiljaa ja mausteista voissa viitisen minuuttia
2) Lisää linssit, tomaattipyree, vesi, korianteri ja viipaloitu kana
3) Hauduta kannen alla 25 minuuttia
4) Lisää pasta
5) Hauduta vielä viisi minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtiselleri 1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananpojan Paistetut Sisäfileet (Kariniemen)2.4g3.7kcal0.6g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Persilja0.2g0kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.2g0kcal0g0g0g0g
Spaghetti myllynparas0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vihreät linssit (Gogreen), annos 100g3.3g3.8kcal0.3g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g20kcal1.8g1.6g0.4g0.6g
Valittu annoskoko20g10kcal0.9g0.8g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.5g0.4g0.1g0.2g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436481