Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 1.9g1.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Herne 2.3g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Isot katkaravut (rainbow)4.2g4.2kcal1g0g0g0g
Tumma pikariisi, Risella1.8g6kcal0.2g1.3g0.1g0.1g
Basilika, tuore0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g39kcal2.6g3.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko20g19kcal1.3g1.6g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.7g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652