Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2.7g3.8kcal0.5g0g0.2g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Felix0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma 0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g17kcal1.4g1.6g0.4g0g
Valittu annoskoko20g8kcal0.7g0.8g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.4g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g42kcal3.5g4g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167