Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g7g12kcal0.6g0.6g0.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7.9g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%3.5g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g42kcal1.4g3.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko20g21kcal0.7g1.8g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.4g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g105kcal3.5g9g6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583