Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.7g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 4.7g5kcal0.4g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Harissa 1 annos = 30 g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g35kcal2.2g2.8g1.4g1g
Valittu annoskoko20g18kcal1.1g1.4g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.6g0.7g0.4g0.3g
Arvot/100g100g88kcal5.5g7g3.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149468