Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)3.5g22kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.4g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Soijamaito (alpro soja)1.4g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Mansikkahillo 1.6g3.7kcal0g0.9g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.6g3.5kcal0g0g0.4g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g150kcal1.6g22.6g6g0.4g
Valittu annoskoko20g75kcal0.8g11.3g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g38kcal0.4g5.7g1.5g0.1g
Arvot/100g100g376kcal4g56.5g15g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423