Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.7g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g9kcal0.2g1g0g0.4g
Valittu annoskoko20g4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.5g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271820