Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g3.9kcal0.4g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Rypsiöljy 1g8.9kcal0g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g68kcal2.2g9g2.6g0.4g
Valittu annoskoko20g34kcal1.1g4.5g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.6g2.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g170kcal5.5g22.5g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071