Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio50g140kcal1.3g1.8g14g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 48g141kcal0.7g3g14.3g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 20g4kcal0.1g0.6g0g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro7.5g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Hunaja 3.3g11kcal0g2.6g0g0g
Sinappi (teollinen)2.5g3.2kcal0.1g0.4g0.2g0g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Anjovis-filee, 1 kpl15g32kcal1.4g2.1g2g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g698kcal8.6g26g61g3.2g
Valittu annoskoko190g349kcal4.3g13g30.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna95g175kcal2.2g6.5g15.3g0.8g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.8g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171