Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.9g0.4g1.1g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g101g39kcal3.3g3.1g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g13g85kcal0.1g0.1g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g720kcal18.6g98.4g26.8g2.2g
Valittu annoskoko190g360kcal9.3g49.2g13.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna95g180kcal4.7g24.6g6.7g0.6g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655