Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g33g177kcal1.6g17.3g10.6g0g
Kananmuna kuoreton 66g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sokeri 36g145kcal0g35.6g0g0g
Euroshopper margariini 60 %25g136kcal0.2g0.2g14.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Kaakaojauhe, X-tra1.7g6.1kcal0.1g1.4g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g2.7g15kcal0.1g1.4g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Euroshopper margariini 60 %2.1g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g1311kcal25g139g70.4g1g
Valittu annoskoko190g656kcal12.5g69.5g35.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna95g328kcal6.3g34.8g17.6g0.3g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840