Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi6.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g28g5.6kcal0.3g0.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)9g6.4kcal0.1g1.4g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis19g21kcal4.1g0g0.6g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g90kcal9.4g4.8g3.6g0g
Valittu annoskoko190g45kcal4.7g2.4g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna95g23kcal2.4g1.2g0.9g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389