Moussaka kesäkurpitsasta

Paista kesäkurpitsaviipaleita öljyssä pannulla hetki, siirrä lautaselle.

Ruskista jauheliha, lisää siihen sipulirenkaat, tomaattimurska ja sienet.

Mausta seos.

Valkokastike: kuumenna maito, vehnäjauhot ja juustoraaste (1 dl) keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Lado uunivuokaan kerroksittain jauhelihaseosta ja kesäkurpitsaviipaleita, kaada valkokastike päälle, ripottele päälle vielä 0,5 dl juustoraastetta ja hiukka oreganoa.

Paista 175/35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Isomyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa55g9kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Herkkusienet suolaliemessä (Rainbow), annos 115g9g0.9kcal0.2g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen24g7.7kcal0.8g1.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.3g8.4kcal0.3g1.6g0g0.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)12g31kcal3g0.2g2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g316kcal27.6g13.4g16.6g2.4g
Valittu annoskoko190g158kcal13.8g6.7g8.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna95g79kcal6.9g3.4g4.2g0.6g
Arvot/100g100g83kcal7.3g3.5g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138482