Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Pellavansiemenöljy45g405kcal0g0g45g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g23g18kcal0g0g2g0g
Viinietikka 100g21kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g1285kcal0g1g139g0g
Valittu annoskoko190g643kcal0g0.5g69.5g0g
Annoskoko puolitettuna95g321kcal0g0.3g34.8g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233