Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 83g186kcal5.5g33.6g1.2g9.1g
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 31g41kcal0.8g1g3.8g0g
Maustekurkku31g5.2kcal0.2g0.9g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g945kcal15.8g75.2g61g20g
Valittu annoskoko190g472kcal7.9g37.6g30.5g10g
Annoskoko puolitettuna95g236kcal4g18.8g15.3g5g
Arvot/100g100g248kcal4.2g19.8g16g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301534