Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit63g11kcal1g1.4g0.1g1.2g
Parsakaali, pakaste, Apetit50g11kcal1.7g1g0g1.3g
Ruokakerma 5%, Valio25g16kcal0.4g1g1.2g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)50g35kcal5.5g1.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g157kcal17.8g9.4g5.4g5g
Valittu annoskoko190g79kcal8.9g4.7g2.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna95g39kcal4.5g2.4g1.4g1.3g
Arvot/100g100g41kcal4.7g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604