Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g56g51kcal0.8g3.4g3.7g1.1g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g56g25kcal0.8g4.2g0.6g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g42g49kcal6.8g0.8g2.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g35g39kcal8.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g327kcal33g16.8g14g2.2g
Valittu annoskoko190g163kcal16.5g8.4g7g1.1g
Annoskoko puolitettuna95g82kcal8.3g4.2g3.5g0.6g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961