Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Muna, annos 60g17g15kcal1.3g0.1g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 75g27kcal0.1g5.3g0.1g1.5g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 11g33kcal2.1g0.3g2.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g28g112kcal0g28.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g989kcal11.4g127g47g4.2g
Valittu annoskoko190g495kcal5.7g63.5g23.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna95g247kcal2.9g31.8g11.8g1.1g
Arvot/100g100g260kcal3g33.4g12.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107