Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 25g89kcal0.1g0g10g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g17g0.3g0.9g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe13g46kcal0.5g10.2g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten6.2g21kcal1.5g2.8g1.3g0.7g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g25g76kcal2.4g15.3g0.5g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g968kcal19.8g158g29.4g10.4g
Valittu annoskoko191g484kcal9.9g79g14.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna95g242kcal5g39.5g7.4g2.6g
Arvot/100g100g254kcal5.2g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182