Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g16g86kcal0.2g0.2g9.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.1g10kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 14g42kcal1.2g7.6g0.3g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 63g20kcal1.8g1.3g0.4g2.2g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g13g42kcal2.7g0.1g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 25g8.5kcal0.8g1.2g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g597kcal23g48.6g32g10.8g
Valittu annoskoko191g299kcal11.5g24.3g16g5.4g
Annoskoko puolitettuna95g149kcal5.8g12.2g8g2.7g
Arvot/100g100g157kcal6g12.7g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439