Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.3g0.3g10.1g0g
Canderel makeutusjauhe3g12kcal0.1g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3g11kcal0.6g0.3g0.6g0.9g
Kuohukerma,valio,2dl60g203kcal1.2g1.8g20.9g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g23g121kcal1.7g7.8g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g991kcal32g29.6g81.8g1.8g
Valittu annoskoko191g495kcal16g14.8g40.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna95g248kcal8g7.4g20.5g0.5g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.8g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580