Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen14g101kcal0.1g0.1g11.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g131g45kcal0.3g9.3g0.4g2.4g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g9g35kcal0g8.8g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g591kcal3.2g89g23.6g5.6g
Valittu annoskoko191g295kcal1.6g44.5g11.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna95g148kcal0.8g22.3g5.9g1.4g
Arvot/100g100g155kcal0.8g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748