Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g45g6.3kcal0.8g0.3g0.2g0.9g
Mango (tuore)38g25kcal0.2g5.7g0.1g0.8g
Avokado, kuorittu, kivetön 45g89kcal1.2g0.3g8.7g3g
Verigreippi, annos 250g38g20kcal0.3g4.9g0.1g0.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g19g169kcal0g0g18.8g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g5.6g5.7kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g632kcal5g25g55.8g11g
Valittu annoskoko191g316kcal2.5g12.5g27.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna95g158kcal1.3g6.3g14g2.8g
Arvot/100g100g166kcal1.3g6.6g14.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037