Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 42g14kcal0.3g2.3g0g0.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g27g160kcal6.4g1.8g14.4g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g42g25kcal4.2g1.8g0.1g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.5g0.2kcal0g0g0g2.1g
Kananmuna kuoreton 77g109kcal9.6g0.2g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g619kcal41g12.8g44.6g5.4g
Valittu annoskoko190g310kcal20.5g6.4g22.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna95g155kcal10.3g3.2g11.2g1.4g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.4g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500