Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen5.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g6.3g2.3kcal0g0.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g125g48kcal1.4g10.4g0.1g2g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)13g21kcal0.4g0.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g162kcal4.2g24.8g4.8g5g
Valittu annoskoko191g81kcal2.1g12.4g2.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna95g41kcal1.1g6.2g1.2g1.3g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792