Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g75g18kcal1.4g2.3g0.4g1.4g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g249kcal1.5g2.3g26.4g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g556kcal6.8g13g53.8g4.2g
Valittu annoskoko191g278kcal3.4g6.5g26.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna95g139kcal1.7g3.3g13.5g1.1g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750