Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 42g15kcal1.9g0.8g0.1g1.1g
Pinaattipakaste 150g21g3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 28g37kcal2.4g4.9g0.6g1.4g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.7g2.5kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Sipuli kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)20g46kcal3.9g0.1g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g21g79kcal2.8g15g1.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g380kcal23g42.6g12.4g8.6g
Valittu annoskoko191g190kcal11.5g21.3g6.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna95g95kcal5.8g10.7g3.1g2.2g
Arvot/100g100g100kcal6g11.2g3.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148