Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Valkokaali keräkaali 94g26kcal1.1g3.8g0.2g2g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5.6g5.4kcal0.1g1g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g484kcal29g11g35g4.4g
Valittu annoskoko191g242kcal14.5g5.5g17.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna95g121kcal7.3g2.8g8.8g1.1g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326