TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g56g76kcal12.4g0g2.8g0g
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika, punainen21g5.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 25g19kcal0.5g3.8g0g0.2g
Paprikajauhe 1.4g4.5kcal0.2g0.3g0.2g0.5g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g14g10kcal1.1g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g319kcal29.8g20g12g4.8g
Valittu annoskoko191g160kcal14.9g10g6g2.4g
Annoskoko puolitettuna95g80kcal7.5g5g3g1.2g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755