Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa26g79kcal6g0g6g0g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g18g105kcal4.2g1.2g9.4g0g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Psylliumkuitu, annos 6g11g5.3kcal0g0g0g8.7g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)11g62kcal2.8g1g5.7g1.2g
Pellavansiemenrouhe,Risetti8.8g44kcal2.2g2.9g2.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g1072kcal55.6g17.4g87g24.8g
Valittu annoskoko191g536kcal27.8g8.7g43.5g12.4g
Annoskoko puolitettuna96g268kcal13.9g4.4g21.8g6.2g
Arvot/100g100g281kcal14.6g4.6g22.8g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208365