Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)28g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl28g113kcal0g28.1g0g0g
Oivariini vähärasvainen9g52kcal0.1g0.1g5.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai27g96kcal3.3g19.5g0.6g0.8g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Raparperi 47g16kcal0.3g2.6g0g0.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oivariini vähärasvainen4.2g23kcal0g0g2.5g0g
Perunajauho 1dl=70g2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g726kcal16.4g112g22.4g3g
Valittu annoskoko191g363kcal8.2g56g11.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna95g182kcal4.1g28g5.6g0.8g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.4g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624