Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 752g246kcal4.7g41.8g1.5g19.2g
Parsakaali brokkoli 627g220kcal29g12.2g1.9g15.7g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g501g1730kcal125.3g296.8g11g54.1g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3800g4401kcal318.6g702g28.8g181.2g
Valittu annoskoko1900g2201kcal159.3g351g14.4g90.6g
Annoskoko puolitettuna950g1100kcal79.7g175.5g7.2g45.3g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549