Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi63g6.2kcal0.9g0.9g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g281g56kcal2.8g8.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)94g64kcal1.5g14g0.1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis187g210kcal41.2g0g5.6g0g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3800g904kcal95.2g48.6g35.2g0g
Valittu annoskoko1900g452kcal47.6g24.3g17.6g0g
Annoskoko puolitettuna950g226kcal23.8g12.2g8.8g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389