Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio501g1402kcal12.5g17.5g140.2g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 476g1414kcal7.1g30.3g142.7g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 200g40kcal1.4g6g0.2g3.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro75g23kcal1.6g3.2g0.4g2.4g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Hunaja 33g108kcal0.2g26.3g0g0g
Sinappi (teollinen)25g32kcal1.1g3.5g1.5g0g
Porkkana 125g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Anjovis-filee, 1 kpl150g315kcal14.3g21g19.5g0g
Valkopippuri 5g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 150g33kcal0.5g2.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3800g6981kcal86.2g260.6g611g32.4g
Valittu annoskoko1900g3491kcal43.1g130.3g305.5g16.2g
Annoskoko puolitettuna950g1745kcal21.6g65.2g152.8g8.1g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171