Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 327g1121kcal33.3g228.7g3.9g11.4g
Sokeri 214g867kcal0g213.4g0g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.9g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g1005g392kcal33.2g31.2g15.1g0g
Kananmuna kuoreton 207g296kcal25.9g0.6g21.3g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g126g855kcal1.3g1.3g94.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3800g7204kcal188g985g269g22.8g
Valittu annoskoko1900g3602kcal94g492.5g134.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna950g1801kcal47g246.3g67.3g5.7g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655