Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g50g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Leivinjauhe13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 75g257kcal7.6g52.5g0.9g2.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g25g35kcal3.5g3.5g0.9g12g
Vehnänalkio 13g45kcal3.7g3.9g1.2g1.7g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki925g518kcal78.6g46.2g1.8g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss250g86kcal2.5g10.2g2g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3800g3496kcal330.6g245.6g126.4g51.4g
Valittu annoskoko1900g1748kcal165.3g122.8g63.2g25.7g
Annoskoko puolitettuna950g874kcal82.7g61.4g31.6g12.9g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983