Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)2524g18175kcal0g0g2019.4g0g
Sokeri 2415g9800kcal0g2412.1g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g694g1180kcal104.1g0g83.3g0g
Siirappi, tumma114g364kcal0.1g84.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g152g606kcal0g149.9g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta4102g14767kcal533.3g2871.4g86.1g143.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g89784kcal1275g11035g4377.6g287.2g
Valittu annoskoko10000g44892kcal637.5g5517.5g2188.8g143.6g
Annoskoko puolitettuna5000g22446kcal318.8g2758.8g1094.4g71.8g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740