Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 750g181kcal13.6g16.5g2.3g17.3g
Kasvisliemikuutio 20g59kcal1.9g2.6g4.6g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)150g128kcal1.5g5.3g10.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Aurajuusto150g510kcal30g0g43.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3804g1799kcal96.2g56.8g122.2g38g
Valittu annoskoko1902g900kcal48.1g28.4g61.1g19g
Annoskoko puolitettuna951g450kcal24.1g14.2g30.6g9.5g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251