Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)563g619kcal129.4g0g11.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 563g102kcal3.2g14.1g2.3g3.9g
Parsakaali brokkoli 293g103kcal13.5g5.7g0.9g7.3g
Paprika punainen 225g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Herkkusieni 90g14kcal1.9g0.3g0.3g1.3g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g90g76kcal3.9g17.2g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g34g24kcal2.7g2.8g1.2g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g11g101kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3807g2449kcal316.2g106.2g80.2g34.4g
Valittu annoskoko1904g1224kcal158.1g53.1g40.1g17.2g
Annoskoko puolitettuna952g612kcal79.1g26.6g20.1g8.6g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375