Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1001g211kcal12g34g2g21g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 267g607kcal50.7g0g45.4g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g67g7.3kcal0.5g1.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 100g278kcal2g3g28g0g
Tomaattipyree, Pirkka100g82kcal3.4g19g1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g2393kcal138.4g118g153.2g45.2g
Valittu annoskoko1904g1197kcal69.2g59g76.6g22.6g
Annoskoko puolitettuna952g598kcal34.6g29.5g38.3g11.3g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051