Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g531kcal60.8g0g32g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)640g160kcal6.4g35.2g0g9g
Porkkana, keskikokoinen 65g96g27kcal0.6g5.7g0.2g2.4g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.8g2kcal0.1g0.2g0g0.3g
Vehnäjauho, sunnuntai4g14kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g4.8g8kcal0.8g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g1516kcal140g94.6g65g24.8g
Valittu annoskoko1904g758kcal70g47.3g32.5g12.4g
Annoskoko puolitettuna952g379kcal35g23.7g16.3g6.2g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325139