Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1168g946kcal18.3g196.6g0.6g35g
Sipuli (kuorittu)129g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl234g199kcal3.3g10.3g16.4g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.8g10kcal0.5g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g2377kcal47.6g430g34.6g74.4g
Valittu annoskoko1904g1189kcal23.8g215g17.3g37.2g
Annoskoko puolitettuna952g594kcal11.9g107.5g8.7g18.6g
Arvot/100g100g62kcal1.3g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920