Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino263g893kcal60.4g139.1g9.7g15.7g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g26g30kcal0.2g6g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl263g100kcal2.6g23.6g0g0g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Rypsiöljy 49g433kcal0g0g49g0g
Basilika, tuore 18g4.7kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g219g536kcal39.4g1.3g41.6g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g438g88kcal2.6g14.4g1.3g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 613g80kcal6.9g6g1.2g7.4g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g4405kcal226.8g398.6g206g47.2g
Valittu annoskoko1904g2203kcal113.4g199.3g103g23.6g
Annoskoko puolitettuna952g1101kcal56.7g99.7g51.5g11.8g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565