Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 136g504kcal25.2g15g29.6g41.4g
Sokeri 1062g4309kcal0g1060.5g0g0g
Siirappi 91g274kcal0.1g67.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 454g1499kcal9.1g13.6g159g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 127g903kcal1g0.5g101.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g34g136kcal0g33.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g15251kcal70.8g2381.2g580.6g82.8g
Valittu annoskoko1904g7625kcal35.4g1190.6g290.3g41.4g
Annoskoko puolitettuna952g3813kcal17.7g595.3g145.2g20.7g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297