Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 935g363kcal4.1g63.5g4.7g24.3g
Kananmuna kuoreton 514g733kcal64.2g1.5g52.7g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g12g6.4kcal0.7g0.4g0.2g11.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g234g1402kcal56.1g15.4g126.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl210g1892kcal0g0g210.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g8793kcal250.2g161.6g788.2g72g
Valittu annoskoko1904g4396kcal125.1g80.8g394.1g36g
Annoskoko puolitettuna952g2198kcal62.6g40.4g197.1g18g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794