Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3666g433kcal73.2g28g2g0g
Kananmuna kuoreton 439g627kcal54.9g1.3g45g0g
Hermesetas, annos 5g67g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml133g28kcal10.8g0g0.4g0.1g
Kookoshiutale 67g440kcal5.4g4.3g43g10.9g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 533g1477kcal10.7g16g149.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g6008kcal310g99.2g479g22g
Valittu annoskoko1904g3004kcal155g49.6g239.5g11g
Annoskoko puolitettuna952g1502kcal77.5g24.8g119.8g5.5g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512